• Stichting AAP

Gastenboek

 • 10-05-2017 - Wat een fijn bedrijf. Wij hadden een zelf samengesteld krabpaal...  lees meer
 • 25-10-2016 - Vandaag krabpaal MAXIMILIANUS ontvangen en gemonteerd. Super kwaliteit en monteren...  lees meer
 • 29-08-2016 - Zoals op de foto te zien zijn onze katten Morris...  lees meer
Plaats een bericht

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door familie Eijkelenkamp
  Wat een fijn bedrijf. Wij hadden een zelf samengesteld krabpaal besteld en wisten niet hoe het zat met de schroeven. Bij standaardpaal zouden die erbij zitten, bij maatwerk niet vanzelfsprekend. De benodigde schroeven werden meteen als service nagestuurd. Maar ze bleken toch ook al in het pakket te zitten. Oplettende inpakker en vriendelijke service tegelijkertijd dus. En de krabpaal, die is prachtig, voor onze drie Britse kortharen.
 • Geplaatst door Gerrit Hultink
  Vandaag krabpaal MAXIMILIANUS ontvangen en gemonteerd. Super kwaliteit en monteren een fluitje van een cent. Perfecte levering. Heel blij mee en Indy helemaal. Aanrader voor iedereen.
 • Geplaatst door Sandra Lankreijer
  Zoals op de foto te zien zijn onze katten Morris en Matiz erg tevreden met hun krabpaal. Welke wij met bestaande en nieuw gekochte onderdelen in elkaar gezet hebben.
  Meedenken,service en levering zijn super bij de kattenkrabpaal!
  Hartelijk dank.
  Sandra
 • Geplaatst door Vanessa
  Plafondpaal van ongeveer 3 meter geplaatst. Groot succes! 2 plekjes op de paal waar katten op kunnen liggen. En een stuk van 1,60 meter om naar boven te klauteren naar een rustplekje. Mijn 2 katten waren direct enthousiast aan het klimmen.
  Paal is zeer eenvoudig te monteren. Heb zwart sisal, ziet er erg mooi uit. Zeer tevreden! En snelle levering (1 week)
 • Geplaatst door KIm
  De buiten-krabpaal Saar staat inmiddels op het balkon. De kleinere kat is er erg blij mee en zit al regelmatig op het bovenste plankje. Heel erg bedankt voor het meedenken over de juiste maat en montage. Snelle verzending ook!
 • Geplaatst door Petra Boom
  Wauw....de mooie krabpaal POEM stond nog geen kwartier en jawel.....succes !!!
  Mooie stevige krabpaal geschikt bevonden voor Maine Coon, Ragdoll en Brit...aanrader !!
  Bedankt
 • Geplaatst door jolanda de vries
  Super tevreden over de service en de onderdelen, die nu al twee keer de klimpaal van Nick en Simon van de ondergang hebben gered.
  Hij is weer als nieuw en de heren kunnen er weer in volle vaart in klimmen zonder dat ik een hartverzakking krijg.

  Top!
 • Geplaatst door Anoeska
  Het thermokussen werkt fantastisch voor mijn bejaarde kat!
  Echt een goede keus geweest...
 • Geplaatst door Saskia
  Eigenlijk hebben we een nieuwe krabpaal nodig. We hebben er 2 en 1 is na 5 jaar heel erg versleten. De andere hebben we al 10 jaar en ziet er nog uit als nieuw, terwijl deze ook heel veel gebruikt wordt.
  Ik wist de naam van de webshop niet meer waar we de paal 10 jaar geleden gehaald hadden, maar ik heb de site gevonden! Ik heb nog nooit eerder een krabpaal van een dergelijk hoge kwaliteit gehad. Waarvoor dank!
  Nu op m'n gemak uitzoeken wat het gaat worden. Het wordt in ieder geval weer een paal van jullie!
 • Geplaatst door Kelly
  Wat een snelle en goede service leveren jullie! Wij wilden de Poburi krabpaal aanschaffen, maar hebben een hoger plafond dan standaard. Ik berichtte jullie met deze vraag en kreeg al snel reactie. Jullie hebben super goed meegedacht, ik heb de krabpaal dezelfde dag nog besteld en een dag later... stond de krabpaal al in de kamer! Makkelijk systeem ook om in elkaar te zetten, super. Onze Noorse boskat lijkt er ook erg blij mee te zijn, eindelijk kan ze lekker klimmen! Nogmaals hartelijk bedankt.
 • Geplaatst door Joop en Marian Beintema
  Hallo Nicole en Rene, Bedankt voor jullie goede service en het meedenken over onze krabpaal No Lou, YES Mika ( onze poes).
  we hebben de krabpaal in elkaar gezet en heteam was een fluitje van een cent. Mika ging gelijk inspecteren en vindt het geweldig. Twee zelfs 3 krabpalen wat een luxe..
  Namens Mika heel erg bedankt. Ik zie dat ik geen foto mee kan sturen, dat doe ik dan maar via de email.

  groetjes en zeker tot ziens!

  Joop en Marian Beintema
 • Geplaatst door Eveline
  Sinds enkele maanden hebben we jullie krabpaal, de Adinda. Onze kittens zijn inmiddels stevig uit de kluiten gewassen katten geworden, maar nog steeds blijft de paal hun favoriete rust-, krab-en uitkijkplaats. De hoogste positie is het meest populair en hoewel het eigenlijk niet meer past, liggen ze daar nog vaak samen te slapen, met enige ledematen en beide staarten buiten boord. Als de poes echt wil slapen zonder avances, dan trekt ze zich een niveau lager terug. Ondanks alle ravotten en intensief gebruik ziet hij er nog als nieuw uit! Hoewel we de paal kochten met enige scepsis, omdat katten nu eenmaal nooit leuk vinden wat jij voor ze bedenkt, heeft deze paal zijn geld dubbel en dwars opgebracht! Hier zijn 2 dankbare katten en 2 dankbare baasjes
 • Geplaatst door dhr. J.M. Foks
  Heb met belangstelling naar de site van jullie pension gekeken. Ziet er fraai en overzichtelijk uit en ik weet zeker,
  jullie van de shows kennende, dat elke kat eigenaar met een gerust hart haar/zijn kat bij jullie kan huisvesten.
 • Geplaatst door carola beek
  ben op zoek naar sisalpalen van 50 cm met een doorsnede van 15 cm kan ze nergens vinden kunt u me aub helpen met vriendelijke groeten carola

Aanbieding

BAL MET RATEL € 1,00 € 0,50