Artikel 4 van 25

PLAFONDSPANNER compleet ZWART sisal - Ø 11,5cm

€ 44,95 (inclusief btw)
schroefmaat M8

 

 

De set bestaat uit 3 onderdelen: 1x sisalpaal in keuze lengte, 1x spanner en 1x manchette.

Het kunststof gedeelte van de spanner heeft een hoogte van 5 cm. Deze hoogte moet opgeteld worden bij de sisalpaal van de gewenste lengte. Bijvoorbeeld: Bij een plafondspanner van 44,5 cm wordt 5 cm extra opgeteld en komt het totaal op 49,5 cm.

De plafondspanner kan een gat overbruggen van maximum 20 cm. Hoe meer lengte er wordt gevraagd van de spanner, des te nadeliger kan dit zijn voor de stabiliteit van de krabpaal. Neem de plafondspanner niet te klein.

Houd er rekening mee dat de plafondspanner compleet nog op een andere sisalpaal gedraaid moet worden. Neem de lengte van de spanner dan ook niet te groot.

Bij onduidelijkheden kunnen wij helpen de juiste plafondspanner compleet te kiezen.

 

De sisalpaal heeft een doorsnede van 11,5cm en is leverbaar in de volgende lengtes: 

26,5 cm
38 cm
44,5 cm
56 cm
80 cm

€ 44,95
€ 46,95
€ 47,95
€ 49,95
€ 52,95

 

 

De sisalpaal voor de plafondspanner heeft aan 1 kant een kunststof schijf met daarin een moer en aan de andere kant een kunststof schijf met een gat.

De spanner wordt aan de kant gestoken waar het gat zit in de kunststof schijf. Deze lange schroefdraad aan de spanner is meer dan 25cm lang. Dit kan geheel in de sisalpaal gestoken worden. Door het verder uit de sisalpaal te laten komen kunnen we de hoogte van de krabpaal aanpassen en elke gewenste hoogte voorzien van stevigheid. Hierdoor komen we tegemoet aan de verschillende hoogtes plafond die er zijn.
Als de spanner in de sisalpaal zit, drukt u daarna de bovenkant van de spanner tegen het plafond. De kunststof ring komt daarmee ook omhoog. Deze draait u weer naar beneden richting sisalpaal. Draait u deze handvast helemaal naar beneden. Op deze manier wordt de krabpaal klem gezet tussen vloer en plafond. 
Let op! Door gebruik kan de spanner losser komen te zitten. Check dit regelmatig en draai eventueel opnieuw een aantal slagen handvast.

De manchette werkt de spanner naar de sisalpaal netjes af.

 

© 2013 - 2024 de KattenKrabpaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel