PRIVACYVERKLARING

 

Waarom deze privacyverklaring?

Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. 
Uw privacy is voor ons van groot belang. Daarmee willen wij aangeven dat we ons uiteraard houden aan de nieuwe privacywetgeving die per 25 mei 2018 van start gaat. Niet anders dan voorheen betekent dit dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat we indien we uw gegevens gebruiken dit op een nette en verantwoordelijke manier zullen doen.

Deze privacyverklaring is opgesteld om te voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving:General Data Protection Regulation (GDPR). 
Beter bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze privacyverklaring vindt u alles over de manier waarop cado-online.nl persoonsgegevens verzamelt en hoe daar mee om wordt gegaan. Uitgelegd wordt waar uw gegevens opgeslagen zijn en voor welk doel.

Tevens vindt u hier al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe gebruik te maken van deze rechten als u dat wenst.

Mochten er vragen zijn neem dan contact op: info@cado-online.nl

Datum laatste aanpassing: 26 mei 2018

Vriendelijk groetend
cado-online.nl
Team van de Kattenkrabpaal

 

Bedrijfsomschrijving:

cado-online.nl is een eenmanszaak welke via een webwinkel zijn producten aanbiedt. Sinds 3 januari 2006 staan we met cado-online.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

We zijnbegonnen met algemene verkoop van dierbenodigdheden, dierenvoeding en het bieden van pension aan katten op kleine schaal. In de loop van de tijd hebben we ons gespecialiseerd in de richting van katten en daarbij voornamelijk op het gebied van krabpalen.

We vonden dat de naam dichter bij ons hoofdproduct moest passen, vandaar een meer passende naam: de KattenKrabpaal (www.dekattenkrabpaal.nl).

Naam bedrijf:                 cado-online.nl
Adres:                           Burg. Bönnhofflaan 30,  4002 AA,  Tiel               
Email:                           info@dekattenkrabpaal.nl
KvK nummer:                11063944

 

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens?

cado-online.nl kan informatie van u ontvangen doordat u een bestelling bij ons plaatst, een overeenkomst met ons logeerhuis aangaat , per e-mail, telefoon of schriftelijk contact met ons opneemt.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Contact- en accountgegevens, waaronder door u verstrekte naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, afwijkend afleveradres. Betreffende ons logeerhuis ook informatie over uw kat(ten), dierenarts en eventueel contactpersoon. 
Na betaling zal voor ons ook uw banknummer zichtbaar zijn, maar niet meer dan dat. (Bankafschrift).

 

Voor welke doeleinden verzamelen wij uw persoonsgegevens?

cado-online.nl gebruikt verkregen persoonsgegevens in eerste instantie ter uitvoering van de overeenkomst die wij sluiten met de klant in het kader van het aanbieden van producten en diensten via onze website, webwinkel, logeerhuis en voor de interne administratie. 

Uw gegevens worden bij ons in de computer opgeslagen in ons klantenbestand. De NAW-gegevens zullenworden gebruikt om uw bestelling aan u toe te zenden. Het mailadres is ervoor om de verzending aan u te melden en de verzendgegevens door te geven. Informatie die u ons geeft over uw kat(ten) is er om zo optimaal mogelijk voor uw kat(ten) te kunnen zorgen. Mochten er zich onverhoopt problemen voordoen met de gezondheid van uw kat(ten) zullen de gegevens van u of uw contactpersoon worden gebruikt voor overleg. De daaropvolgende stap is een bezoek aan onze dierenarts alwaar uw gegevens worden gedeeld zoals overeengekomen in ons reglement voor het logeerhuis.

 

Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

cado-online.nl deelt uw persoonsgegevens met de belastingdienst en onze accountmanager (Mabroe advies).

Verder zouden wij uw persoonsgegevens bekend kunnen maken bij:

  • Shops-United, dit is een bedrijf waar allerlei pakket bezorgende bedrijven zijn aangesloten. Wij kiezen ervoor om vooral met PostNL en DHL te versturen. Om te verzenden met PostNL of DHL, worden pakketten aangeboden bij PostNL en DHL servicepoints. 
    Op de site www.shops-united.nlkunt u informatie vinden over dit concept.
  • Mijnwebwinkel (www.mijnwebwinkel.nl), zij beheren onze webwinkel en verwerken de gegevens van u als klant zodat wij uw bestelling kunnen uitvoeren.
    Dit bedrijf is gelinkt aan Shops-United op een softwarematige manier.
  • Onze dierenarts, Dierenkliniek Tiel-Drumpt.

 

Social media

Op onze website kun je informatie via social media delen, via de aanwezige social media knoppen. Op het gebruik door die partijen hebben wij geen invloed. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik en de verstrekking van gegevens die op deze manier worden verkregen. Op dit gebruik zijn het privacy beleid en de algemene voorwaarden van de betreffende social media van toepassing.

 

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

Elk jaar dient er een opgave bij de belasting gedaan te worden. Dit wordt gedaan door onze accountmanager, vervolgens worden de belastinggegevens 7 jaar bewaard. 

Uw gegevens zijn bekend bij onze accountmanager, Mabroe advies, daar dit bureau onze administratie doet.

 

Welke rechten heeft u?

Op de website worden er gegevens gevraagd om het proces van versturen en ontvangen zo optimaal mogelijk uit te uitvoeren. Daartoe zijn een aantal velden verplicht in te vullen. Deze gegevens hebben we nu eenmaal nodig om de bestelling op te kunnen sturen. De andere velden zijn optioneel. Deze kunnen worden ingevuld om eventuele correspondentie te optimaliseren, zoals een telefonisch overleg.

U dient er zelf voor te zorgen dat cado-online.nl over de juiste persoonsgegevens beschikt.

Via het e-mailadres info@cado-online.nl kunt u schriftelijk bezwaar maken tegen gebruik van bepaalde gegevens, verzoeken om inzage in, correctie en/of verwijdering van uw (persoons)gegevens. 

U heeft het recht een klacht in te dienen in het geval u vindt dat er onjuist gehandeld door ons met uw gegevens.

U kunt dit doen via de site Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt in interne administratie en eerder genoemde systemen en software om pakketten te kunnen versturen. Er zullen geen gegevens worden verspreid of bekend worden gemaakt aan niet genoemde personen in dit document.

cado-online.nl neemt de bescherming van persoonsgegevens uiterst serieus en neemt passende administratieve en organisatorische maatregelen om verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan.

 

Wijzigingen

Wij kunnen ons privacy beleid wijzigen. Wijzigingen in ons privacy beleid zullen wij aanpassen in deze privacyverklaring. We adviseren daarom om met regelmaat dit document in te zien.

 

Vragen, opmerkingen, klachten

Beste klant,

Als er na het lezen van deze verklaring vraagtekens zijn ontstaan, schroom dan niet contact op te nemen met ons. We zullen dan ons uiterste best doen uw vraag te beantwoorden.

Namens cado-online.nl / deKattenKrabpaal.nl danken wij u voor de interesse in ons bedrijf en hopen we dat u naar alle tevredenheid en met een gerust hart uw bestellingen bij ons plaatst.

 

Nicole en René
info@cado-online.nl

 

 

Gastenboek

  • 26-05-2018 - Onze oude krabpaal was aan vervanging toe, maar door de...  lees meer
  • 06-04-2018 - Vanmorgen in alle vroegte kon ik al bellen voor advies....  lees meer
  • 19-02-2018 - Sinds bijna een jaar heb ik hier een mooie plafondpaal...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

balsiam 6 € 0,50 € 0,25