Bloe & Toetie

Vorige Artikel 8 van 119 Volgende

Hier zijn Bloe en Toetie weer! Een tijdje terug waren deze mooierds al blij gemaakt met de aangepaste krabpaal Loetje. Ook het personeel is erg tevreden over de krabpaal en hebben voor Bloe en Toetie nog een krabpaal aangeschaft. Dit keer krabpaal Maximilianus. Ook deze is aangepast. In plaats van 3 ligplaatsen zijn het 2 ligplaatsen. De bovenste is een doorligplank en de onderste is een plateau van 50x35cm. Ze hebben nog eens extra aangegeven wat een mooie combinatie het zwarte sisal met de wolgrijze stof is. En dat is het zeker!

Ook met deze krabpaal wensen we jullie veel plezier!!

 

Nog even wat nieuwe foto's, nu vooraan gezet. Want de dames vonden het plekje toch niet helemaal okay voor hun mooie krabpaal. De krabpaal is nu verplaatst en hier hebben ze een geweldig loungeplekje met een mooi uitzicht! 
Mooie woorden van de mensen zelf, wil ik hier ook bij vermelden:
" Inmiddels hebben de dames toch besloten dat de paal naar een andere locatie moest, want de uitdaging was uiteindelijk niet blijvend in dat hoekje. Misschien tochtte het daar teveel voor de blauwe prinsessen...? Dus we hebben een paar dagen geleden de paal weer uit elkaar gehaald, ruimte gemaakt voor de dames aan de andere kant van de kamer en de paal daar in elkaar gezet. Doordat we een paar verschillende lengtes hadden, konden we het passend maken!😃
En dit is hét plekje waar de dames het heerlijk vinden. Lekker de hele dag loungen en naar buiten kijken. En ja, om de bovenste hangmat wordt weer gevochten😂
Zo'n plafondpaal is echt super! Je kunt er alle kanten mee op en wanneer je kat erop uitgekeken is kun je 'm gewoon weer verplaatsen. En neemt niet veel ruimte in. Echt top!
Dank je wel! " 

Lieve mensen, jullie ook hartelijk dank!

 

  • Stichting AAP
© 2013 - 2021 cado-online.nl * de KattenKrabpaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel