cado-online.nl / de KattenKrabpaal steunt stichting AAP

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij AAP terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.

AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin.

Stichting AAP is voor het grootste deel van haar inkomsten afhankelijk van begunstigers. Naast het donateurschap zijn er diverse originele manieren om AAP te steunen. 

cado-online.nl / de KattenKrabpaal heeft één van deze manieren aangegrepen!! 

Sinds de zomer van 2011 zijn wij de 'trotse adoptie ouders' van Piep. Piep is een vrouwelijk Lampongaap van ongeveer 21 jaar oud afkomstig van een particulier.Onze oude Piep loopt heel slecht door haar kromme armpjes en te korte beentjes. Zij is een klassiek voorbeeld van de “Engelse ziekte”. Door tekort aan zonlicht, slechte voeding en gebrek aan beweging zijn haar ledematen sterk vergroeid. Waarschijnlijk heeft zij sinds haar vroege jeugd in een veel te krappe kooi opgesloten gezeten. Helaas kan de schade niet meer hersteld worden en zal Piep altijd kreupel blijven. Toch gaat het, nu zij samenleeft met het lampongaap- mannetje Pégase en het vrouwtje Sirtaki, wonderbaarlijk goed met haar. 

AAP-piep-.jpgAAP-piep2-.jpg

AAP-piep1.jpg

Adoptie nieuws Piep - december 2011

AAP-adoptienieuws 1.jpg

Adoptie nieuws Piep - oktober 2012

AAP-adoptienieuws2.jpg

 

Adoptie nieuws Piep - april 2014

 

 

 

Ook uw steun is zeer welkom!! 

AAP-banner_gr_Morito.gif

Gastenboek

  • 11-01-2020 - Niet alleen de kwaliteit maar ook de service verdient een...  lees meer
  • 28-11-2019 - Kattenpaal is gisteren bezorgd,
    Uit mn werk samen net...  lees meer
  • 28-05-2019 - Wauw.... Zondag besteld en twee dagen later al in huis....  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

zomaar 11 € 0,50 € 0,25